داروهای دیگری هم به منظور کنترل تشنج و صرع مصرف میشوند که از آن جمله میتوان به قرص گاباپنتین اشاره کرد. در لینک زیر توضیحات مربوط به این داروها را بخوانید.
معرفی قرص ضد استرس، قرص آرامبخش و ضد اضطراب
چنانچه برای رفع اضطراب و افسردگی قصد مصرف این دارو را دارید بهتر است با روشهای خانگی کنترل استرس هم آشنا شوید. بدون شک این روشهای آسان و کاربردی میتوانند به کاهش استرس کمک کنند.
درمان خانگی استرس (درمان استرس با داروهای گیاهی)
موارد مصرف ، عوارض و تداخل دارویی
موارد مصرف |
تشنج صرع حملات پانیک اختلالات اضطرابی افسردگی |
عوارض |
خواب آلودگی، اختلالات رفتاری، اختلال در تکلم، سردرد، تپش قلب، بثورات جلدی، تهوع، اسهال، خشکی دهان |
تداخل دارویی |
داروهای ضدتشنج، تضعیف کنندهها، ریتوناویر، آنتیهیستامینها، ضدافسردگیها، ضددردهای مخدر، آنتیسایكوتیکها، الکل |
توجه داشته باشید که هر فردی که از این دارو استفاده میکند به عوارضی که در جدول بالا ذکر شد دچار نمیشود. همچنین معمولا این علایم خود به خود بهبود مییابد. با این وجود در صورتی که این علایم برای شما بسیار آزاردهنده هستند یا این علایم در شما تداوم یافت بایستی پزشک خود را از موضوع باخبر سازید.
حساسیت دارویی
حساسیت دارویی شدید به کلونازپام بسیار نادر است. با این وجود در ضورت هرگونه واکنش آلرژیک به این دارو بایستی بیدرنگ به یک مرکز درمانی مجهز مراجعه نمایید. واکنش پوستی، خارش بدن، تورم لبها و صورت و تنگی نفس برخی از علایم آلرژیک میباشند.
قرص کلونازپام را توسط دهان و طبق تجویز پزشک روزانه دو تا سه بار مصرف کنید. میزان دوز مصرفی آن به شرایط پزشکی، سن و واکنش به دارو بستگی دارد. برای کودکان دوز مصرفی معمولا به وزن آن ها بستگی دارد. افراد بزرگسال معمولا مصرف این دارو را با دوز پایین شروع می کنند تا خطر عوارض جانبی آن کاسته شود. دوز خود را افزایش ندهید، به طور معمول و به مدت مشخصی که پزشک تجویز کرده است از آن استفاده کنید. این قرص را بهتر است یک دفعه و به همراه یک لیوان آب مصرف کنید.
این دارو طبق نظر پزشک برای بزرگسالان 1 تا 4 نوبت در روز مصرف میشود و مقدار مصرف آن برای شروع 1.5 میلیگرم در روز بوده كه به تدریج 4 تا 8 ملیگرم در روز افزایش مییابد. حداکثر دوز مصرفی این دارو 20 میلیگرم میباشد.